top of page
Search

Alutaguse Eagle liikmete vägiteod


Janek Võõbus


On raske mööda vaadata meie klubi liikmete vägevatest tegudest. Esmalt uus karikasari, Lääne-Virumaa Karikasari 2021. Tamsalu Discgolfiklubi korraldatud karikasari koosnes kümnest etapist, mille jooksul külastati viite Lääne-Viru maakonna parimat parki, 2 korda (Rakvere, Tamsalu, Ebavere, Tapa ja Viru-Jaagupi). Kümnest tulemusest läks kirja 7. Kokku osales väga palju meie klubi liikmeid. Edukaim oli Raimond Reiska, kes võitis Mängumeeste divisjoni! Üheksal etapil osalenud Raimond suutis nendest võita 2, Ebavere esimese ja Tapa teise. Kogu tulemus 651 tõi talle 8 punktilise edu teise koha ees. Samas divisjonis oli neljas Oliver Võõbus (631 ja üks etapi võit) ja viies Janek Võõbus (620 ja üks etapi võit). Hole-in-one pot oli terve sarja peale ühine. Visati 4 „holarit“ ja kõik viskajad Eagle liikmed: Allain-Marco Anton (Viru-Jaagupi rada 5), Raimond Reiska (Tamsalu 11) ja 2x Oliver Võõbus (jah ta viskas 2 holarit, mõlemad ühel ja samal rajal, Tamsalu 14!) Sari oli äge ja edukas. Täname peakorraldajat Indrek Iho ja soovime sama hoogu ka järgmiseks aastaks!


Tulemusi näeb siit: https://discgolfmetrix.com/1594105

Teiseks heidame pilgu äsja lõppenud Eesti Meistrivõitlustele Hiiumaal. Kohal oli 3 Eagle klubiliiget. Oliver Võõbus osales seekord MPO klassis. 4 päeva kestnud võistlus oli noorele poisile väga hea kogemus. Kui esimene päev sai visatud väga hea tulemus +3, siis teine ja kolmas olid veidi kahvatumad. Viimase päeva -1 tulemus andis kokkuvõtvaks skooriks +23 ning kohaks tubli 56! Võitjaks tuli neljandat korda järjest meie hea sõber Albert Tamm tulemusega -12.


Hillar Neiland ja Janek Võõbus olid võistlemas MP50 divisjonis. Eelmise aasta hõbe ja 2018 aasta Eesti meistri mäng seekord veidi ebaõnnestus. Hillari koondtulemus +74 andis 11. koha. Eagle klubi lippu hoidis seekord kõrgel Janek. Viimasele päevale vastu minnes oli Janek jagamas lausa liidrikohta! Heitlus oli pingeline, aga seekord kahjuks kulda ei tulnud. Tulemusega +31 sai Janek ikkagi kaela väga uhke hõbedase medali! Kullast jäi lahutama 4 viset. Võitjaks tuli Andres Ramst discgolfi klubist Rähnid. Tubli töö mehed!

EMV tulemusi saab näha siit: https://discgolfmetrix.com/1698146

Nüüd kohe tulema Virumaa meistrivõistlused. Loodame ka sealt häid tulemusi!

55 views
bottom of page