top of page
Search

DiscSport.ee Ida-Virumaa nädalamängud algasid!

Kolmapäeval sai alguse 2024 aasta Ida-Virumaa nädalamängude sari, esimese etapi toimumiskohaks traditsiooniliselt Kiikla ning nimitoetajaks ka sellel hooajal DiscSport.ee.

Kiikla etappi toetas enda kinkekaardiga ka Jõhvi Pitsa, mille tootevalikuga saab tutvuda SIIN.

Vaatamata jahedale ja tuulisele ilmale oli kohale tulnud 45 mängijat, kes jaotusid suhteliselt võrdselt nelja divisjoni - Kotkad, Hundid, Jänesed ja Lendoravad vahel ära. Tulemusi vaadates selgub, et kõige raskem korv Kiiklas on endiselt korv nr. 10, kus seekord ei võetud ühtegi birdiet... CTP mängiti välja korvil nr. 5 ning kõige lähemale suutis enda ketta korvile visata Aveli Uustalu, kes nüüd Jõhvi Pitsast endale midagi meelepärast välja valida saab.

Toome välja ka divisjonide võitjad:

Kotkad - Egert Hütt tulemusega -11

Hundid - Sven Normak tulemusega -10

Jänesed - Tarmo Hütt tulemusega -5

Lendoravad - Markus Kasela tulemusega +1

Kõikide tulemustega saab tutvuda SIIN ning üldtabel on leitav SIIN.

Kuna Eestis on discgolfi hooaeg juba täie hooga käima läinud, siis mõne sõnaga ka sellest, mis vahepeal toimunud on. Läinud nädalavahetusel algasid Jõulumäel EDGL PRO ja AM karikasarjad, kus ka meie klubi liikmed suhteliselt aktiivselt osalesid:

MPO - Egert Hütt 3. koht, Allain-Marco Anton 54. koht, Raido Mednis 84. koht ja Kristen Milk 85. koht.

MP40 - Raimond Reiska 16. koht

MP60 - Hillar Neiland 3. koht

MA2 - Hristo Neiland 4. koht, Danny-Rocco Anton 23. koht

MA3 - Oliver Raik 8. koht

Kuna tegemist on sarjaga, kus jagatakse suviste Eesti Meistrivõistluste pääsmeid, siis on sealne tase vägagi tugev. Esile tooks just Egerti kolmanda koha - kuna kohal oli Eesti paremik, siis on tegemist väga ilusa saavutusega, kes Egerti tegemistel paremini silma peal hoida soovib, siis seda saab teha tema postitusi jälgides SIIN.

Tulevastest üritustest - laupäeval, 20.04 algusega kell 12:00 toimub Alutaguse Red Eagle rajal heategevuslik discgolfi võistlus "Anname au veteranidele" ning järgmine nädalamäng juba eeloleval kolmapäeval Mäetaguse Punase Panda rajal. Kutsume kõiki osalema!



134 views
bottom of page