top of page
Search

Eagle klubi meistrivõistlused.

Laupäeval 12 november Alutaguse Eagle lõpetas oma väga eduka hooaja. Selgitati välja klubi meistrid, autasustati parimaid, muljetati hooajast ja vaadati tulevikku.

Aga mängust: klubi meistrid selgusid kahes erinevad arvestuses, HCP ja scratch ehk viskemäng. Layoutiks on Blue Eagle 27. Ilm oli liigagi kena arvestades kuupäeva... väga mõnus. Kohal oli 25 klubiliiget.

HCP arvestuses tuli võitjaks vanameister Hillar Neiland. Tema tulemus +1 andis talle väga viisakad 61,62 punkti (1 viske hind 8 punkti). Teiseks tulnud Raimondil (-4 ja 33,63 punkti) jäi Hillari alistmisest puudu tervelt 4 viset. Ehk igati teenitud võit Hillarile! Tubli!

Scratchi parimaks tuli Kristen Milk. Tema eduks teiste ees oli väga kindel mäng terve ringi vältel: nimelt mängis värske meister kõik 27 korvi bogey vabalt! Kokku seitse birdie-t tegidki tema võidu tulemuseks -7. Kulla kursil oli liikumas ka meie juunior mängija Egert Hütt, aga tema eelviimase raja (rada 1) väga õnnetu tripla bogey nullisid tema suurepärase ringi. Igaljuhul suured õnnitlused Kristenile! Olla Alutaguse Eagle discgolfi klubi meister on ikka väga kõva saavutus!

Tulemusi näeb SIIT

Värske meister Kristen draiviks valmistumas rajal nr 6

Kui toimus autasustamine, siis Hillaril oli esimene leil juba tehtud :)


Tulemustabelist leiab ka ühe kollase ruudukese. Hole-in-one rajal nr 23 tõi Anu-le tubli 212 raha!

Väga mõnus!


Pärast ringi selgitati välja ka see aastased puti-, lähenemis- ja draivi meistrid. Puti võistlus tehti tavalise "jooneka" reeglitega, ehk last man standing. Olud olid üsna tuulised, aga kõige paremini sai hakkama Jaak Kivend! Väga tubli! Lähenemis võistlus koosnes kolmest etapist. Viimase viie hulka said Venno, Kristen, Marko, Raido ja Raimond. Võitjaks osutus seekord Raimond Reiska! Paljud õnned! Draivi eelvoorus oli igal osalejal 3 viset. Kolm parimat tulemust said finaali. Meeste finaali pääsesid Egert, Timo ja Taivo. Finaalis oli samuti kõigil 3 viset. Kasutades ära taganttuult väga osavalt, tuli meistriks Timo Juursalu! Tema eestkäe roller lendas approx 136m kaugusele. Kusjuures eelringis oli tulemus umbes 150+m! Väga muljetavaldav igaljuhul! Naiste parimat selgitasid välja Külli, Anu ja Kelli. Kõik 3 said tulemuseks 100+ meetrit ja napilt, aga kindlalt tuli parimaks Külli Stroo! Paljud paljud õnned!

Lähenemisvõistluse esimene ring


Autasustamisel jagati meeneid klubi parimatele:

Parima meesmängija valimisel oli pigem valik kahe mängija vahel: Taivo ja Oliver. Parimaks valiti klubi juhatuse poolt Taivo Valdur! Alutaguse Openi MA2 võit oli ikka super tulemus!

Parimaks juunioriks valiti Oliver Võõbus. Tal oli seljataga ikka päri hea hooaeg!

Parimaks seenioriks valiti teistkordset Janek Võõbus. Tema hooaja tippsaavutus oli Eesti meistritiitel talvistel võistlustel! Ära mainiti ka loomulikult meie uusima klubiliikme Kristjan Solodovi maailmameistri tiitel (oli Kristjan ju liige tiimide mm-l Eesti koondises), aga seekord valiti parimaks ikkagi Janek :)

Väga tähtsa meene sai endale Ago Sambla. Nimelt valiti Ago klubi juhatuse poolt aasta vabatahtlikuks! Väga hästi tehtud Ago!

Ja viimaseks said kõik osalised valida see aastased klubi lemmiku. Iga kohal olija sai hääletussedeli, kuhu sai kirjutada klubi kaaslase nime, kes tema jaoks parim puulikaaslane või niisama tore. Hääli said väga paljud liikmed: Ago, Avo, Anu, Sven, Timo, Taivo, Danny jne jne aga kõige rohkem, tervelt 6 häält sai Margus Teelahk! Sina Margus oled "Klubi Lemmik 2022". Väga uhke!

Hooaja võttis kokku klubi president Timo Juursalu. Kõik karikasarjad ja openid ja meistrikad võeti ilusti kokku lausega, et päris hea hooaeg ikkagi oli. Sai paljudel üritustel osaletud ja sai palju ka korradatud! Suurimad kindlasti Alutaguse Open X ja Eesti Paaris meistrikad. Mainitud sai ka uus väljak Karjamaal (Kirju Rähn) ja Jõhvi väljaku likvideerimine klubi poolt. Pidades silmas uut hooaega, siis sai välja hõigatud ka paar tähtsamat uudist: plaanitakse korradada Virumaa karikasarja (c-tier PDGA), millest 3 etappi oleks Ida-Virumaal. Ida-Virumaa meistrikad saavad toimuma 9 juuli Kiviõlis (samuti c-tier). Paarismeistrikad millagil septembris ja Alutagusel. Virumaa meistrikad pigem jäävad Ojasaarele ja kusagil augustis. Alutaguse Open samuti juba teada, et augustis. Ja siis loomulikult harrastajate Eesti meistrikad juuli lõpus. Mäetagusel ja Alutagusel tulevad ka karikasarja etapid mai lõpus. Ja no siis nädalamängude sari. Viimasega seoses soovitati teha palju muudatusi, peamiselt radade osas. Teeme ära! Aga kokkuvõttes paberil näeb välja, et tulemas on ulme hooaeg, wow kes selle ära teeb? Eks me ise tee, Alutaguse Eagle discgolfi klubi saab hakkama! Aa see ka, et äkki tulevad Ida-Virumaa talvised meistrikad. Eks näis :)


Kuna võistlusel suuremat grupipilti ei tehtud, siis lisame siia alla pildi Virumaa meistrivõistlustest, kus Ida-Virumaa tiimi esindasid ka väga paljud Eagle klubi liikmed! Järgmine aasta on pildil ka võidukarikas!!!



Järgmine nädal laupäeval 19 november korraldavad Janek ja Oliver mürglit Mäetagusel. Vaata lisa SIIT





130 views
bottom of page