top of page
Search

ET#7 Baltic Disc Golf Championships Alutaguse Open presented by Innova Champion Discs

Möödunud nädalavahetusel toimus selle-aastane Alutaguse Open. Tegemist oli Euro Tour PDGA etapiga (nr. 7) ja Baltimaade meistrivõistlustega. Mängiti kolmes erinevas discgolfi pargis (Alutaguse, Mäetaguse ja Kiviõli), kokku viiel erineval asetusel. Lisaks kõigele selgitati välja ka parimad draivijad ja puttijad. Ilm oli kõigil kolmel päeval ebaharilikult suvine, vahest isegi liiga palav.


Parimad selgitati kokku 12. erinevas divisjonis. Väga palju osalisi oli Alutaguse Eagle discgolfi klubist! Vaatame siis üle meie parimad tulemused!


MA2: Tähtsaimas amatöör divisjonis läks meil väga hästi! Taivo Valduri kindel mäng ja Hristo Neilandi imelised ringid Mäetagusel tõid meile lõpuks kaksikvõidu! Super!



MA3: Selles divisjonis olid meie lootused Jarko Kooli peal. Tema kaks esimest ringi ei olnud päris need, mis oleks poiss ise lootnud, aga viimane ring Alutagusel tõi ta jagama kolmandat kohta. Playoffis tuli võit esimeselt rajalt ja poodiumi koht oligi olemas! Tubli!


MA4: Amatööride nõrgemais divisjonis oli meie esindajaid palju. Ja võtsime maksimumi! Danny-Rocco Anton võttis liidri positsiooni sisse kohe esimesel ringi ja ega enam järgi andnud. Võit oli ülekaalukas. Teist kohta suutis lõpuni hoida Sven Normak ja kolmandaks tõusis super viimase päevaga Karl Pill. Neljandaks jäi Ringo Krilovs. Ehk nelik võit! Super!


FA2: Nais-amatöörides oli meil võistlemas Anu Normak. Kahjuks seekord eelmise aasta võitu kaitsta ei õnnestunud, playoffi kaotus Alutaguse kolmandalt rajalt tähendas seekord pronks medalit. Tubli sellegipoolest!


MJ18: Juuniorites oli võistlemas 2 meie poissi. Võistlus oli tihe kõik kolm päeva, aga lõpuks 2 esimest kohta seekord Läti poistele. Oliver Võõbus kolmas ja Egert Hütt viies.


MP50: Meie vahest edukaim divisjon seekord parim polnud kahjuks. Aga 1 medal meile ikkagi tuli. Ago Sambla tuli pronksile!


Ehk kokkuvõtteks meie klubi poolt igati korda läinud nädalavahetus!


Muudest tulemustest ka lühidalt:

Põhi divisjoni, MPO võitjaks tuli seekord mees Canadast - Thomas Gilbert. Teine oli Mauri Villmann ja kolmas Henar Ruudna! Eesti poistelt väga tugev esitus, kuna mängimas oli ikka meeletult palju väga tugevaid vastaseid! Paljud õnned poisid!



Naiste parimad oli Kristi Unt, Eleri Pastak ja Maria Liivamägi!


Ja lisaks kõigele jagati välja ka pääsmed USDGC võistlusele. Tegemist siis ütleks, et aasta tähtsaima võistlusega, mis peetakse sügisel Põhja-Carolina osariigis, Ameerikas. Sinna said pääsmed: Mauri, Henar, Tuomas Hyytiainen ja Jakub Semerad, naistest Kristi ja Eleri.


Draivimise parim oli Matthias Villota (166m) ja putikunniks krooniti Robi Vanem.


Igasugu pilte ja video postitusi saab leida näiteks Facebookist (Alutaguse Open lehelt) ja Youtubest (märksõna Alutaguse Open).

Tulemusi näeb siit: PDGA


Peakorraldaja Timo Juursalu oli nädalavahetusega väga rahul. Oma kõnes tänas ta kõiki sponsoreid, abilisi, mängijaid ja head ilma!



Järgmise aastani!

50 views
bottom of page