top of page
Search

Euroopa Meistrikad / Alutaguse Open / Nädalamängude sari / Ojasaare

Eile kolmapäeval sai alguse 2023 Euroopa Meistrivõistlused discgolfis. Iga kahe aasta tagant toimuva suurvõistluse võõrustajaks seekord Eesti ja väljaku asukohaks Tallinna Lauluväljak. Eesti koondise värve on esindamas ka meie oma Egert Hütt. Ja oi oi kuidas veel. Esimene ring on läbi, tulemuseks -13 ja 6 viskeline edu juuniorite arvestuses! Tema tulemus -13 oligi päeva parim tulemus ehk discgolfi keeli: Hot round of the day! Egerti -13 andis talle 1087 PDGA reitingu punkti, mis omakorda on uus Eesti rekord!!! Wow Eku, WOW!

Tulemused: PDGA, Udisc

Vaata järgi, mida Egert pärast ringi rääkis: INTERVJUU

Turniir ise kestab kokku neli päeva ja lõppeb laupäeval. Kel vähegi mahti ja võimalust, minge Tallinnasse Egertit toetama!

Rada 18, 161m. Lihtne tap-in birdie!


EuroTour #8 Lone Star Disc Alutaguse Open 2023


Meie jaoks oli aasta suursündmus eelmine nädal toimunud Alutaguse Open. Juba 11. korda toimunud võistlus oli kindlasti läbiaegade võimsaim! Otse ülekanded üle maailma tänu Discgolf Networkile, Udisc live, suurimad väljamakse Eesti ajaloos ja loomulikult Mäetaguse väljak! Osalejate seas oli pea kõik Euroopa tipud: Heidi Laine, Rachel Turton, Anniken Steen, Joona Heinänen, Hjalte Jensen, Linus Carlsson, Blær Örn Ásgeirsson, legend Scott Stokely jne jne. Eesti tipud olid samuti kohal: Kristi Unt, Keiti Tätte, Silver Lätt, Albert Tamm, Mauri Villmann, Mathias Villota jne jne. Puudu olid ainult Kristin Tattar ja Kaidi Allsalu.

Meie klubi oli esindamas Allain-Marco Anton, Oliver Võõbus ja Egert Hütt. Kõikse paremini läks Oliver Võõbusel, kes mängis kolme päevaga kokku soliidse +1. Egertil jäi tulemuseks +2 ja Allain-Marcol +10.

Kõik tulemused leiab SIIT

Oliveri PDGA reitingud ringide kaupa olid: 951, 975 ja 985, ehk kõvasti üle oma reitingu (930). Tubli töö OLL!


Toimus ka seeniorite võistlus nimega EuroTour Masters #3 - Alutaguse Open. Võistlus divisjonid oli MP40, MP50 ja FP40. Meie klubi oli ka seal esindatud ja eriti hästi läks MP50 divisjonis, kus võidu võttis Üllar Rego! Super töö!

Neid tulemusi näeb SIIT

Regonaatori võit ei tulnud lihtsalt. Rootslane Fredrik Nilsson osutus ikka väga kõvaks pähkliks. Lõpuks jäi vahe 2 viset Üllari kasuks!


Peakorraldaja Timo Juursalu tänab kõiki, kes olid võistlusega seotud! Alustades kõikidest sponsoritest ja lõpetades tublide vabatahtlike ning abilistega. Super töö! Ilma ei saakski hakkama.


Nädalamängudest ka kiire põgus ülevaade.

9. august mängiti etapp nr 23. Asukohaks Iisaku Lendorav. Kohal oli 39 osalist.


Lendoravad:

  1. Karel Laanemets -2

Hundid:

  1. Mario Kirsimaa -2

  2. Tarmo Hütt -2

Kotkad:

  1. Jüri Kivest -4

Kõik tulemused leiab SIIT

Iisaku etapi parimad: Mario, Jüri, Karel ja Tarmo!


Discsport.ee Ida-Virumaa nädalamängude sarja etapp nr 24 peeti esmakordselt väljapool maakonda. Asukohaks Ojasaare Golf ja mängiti Virumaa Meistrivõistlused 2023 layouti. Osalejate arv oli rekordiline: 78! Ilm oli mega palav. Aga mängida oli ikkagist väga lust!


Lendoravad:

  1. Margo Luik +9

Hundid:

  1. Juss Leinbock -2

  2. Heiki Leuska 0

  3. Joonas Puur +1

Kotkad:

  1. Allain-Marco Anton ja Sten Tammik -10

3. Timo Laidroo -7


Kõik tulemused leiab SIIT

Uuendatud koondtabelit näeb SIIT

Pildil Ojasaare parimad: Joonas, Heiki, Juss, Sten, Margo, Allain-Marco ja Timo. Allain-Marco ja Sten ümbermängimist teha ei soovinud ja jagasid Kotkaste divisjoni esikoha auhinna omavahel sõbralikult pooleks...


Nädalamängude sarja järgmine etapp saab toimuma Mäetagusel. Asetuseks Royal Bear Alutaguse Open 2023. Lisainfot leiab SIIT


Pühapäeval toimub Ojasaarel suur vastasseis Ida vs Lääs! Nädal hiljem 27 august aga Ojasaare Open by Wienerberger 2023. Sellele võistlusele saab läbi registreerimise. Uuri lisa SIIT

Ojasaare Open by Wienerberger on olnud hästi populaarne võistlus. Eelmine aasta täitusid kohad võistlusele 72 sekundiga!





214 views
bottom of page