top of page
Search

Finaalid lähenevad ja Ida-Virumaa paarismängu meistrivõistlused 2023

Discsport.ee Ida-Virumaa nädalamängude sarja XXV etapp, asukohaks Mäetaguse ja asetuseks Kuninglik Karu Alutaguse Open 2023 MPO. Ilm oli parim, mis olla saab. See andis väga head eeldused suurepärasteks tulemusteks. Kokku osalisi 44.


Lendoravad divisjonis osalisi 5 ja oli teada, et nende jaoks saab too asetus väga raske olema. Võidumehe edu lõpuks 2 viset.

  1. Sten Tärno +20

Hundid divisjonis osalisi 15 ja ega neilgi kerge polnud. Kamba peale kokku birdiesid 5 ja üks eagle (50m throw-in). Autasustatud sai parim:

  1. Joonas Puur +12

Kotkad divisjon oli väga õnnelik, et sai sellisel asetusel nädalamängu mängida. Kokku osalisi 25!

  1. Egert Hütt -2

  2. Taivo Valdur +1 (Playoff CTP rada 1)

Kõik tulemused leiab SIIT

Järgmine etapp, sarja eelviimane, on esmaspäeval ja siis minnakse teistkordselt see hooaeg Voka discgolf parki. Mängitakse 2x9. Registreerimine on avatud ja leiab selle SIIT Peale mahub max 45 osalist!

Mäetaguse etapi parimad: Taivo, Egert, Joonas ja Sten!


Sarja kokkuvõttes hakkavad asjad (asetused) vaikselt paika loksuma. Aga ikka 2 etappi on veel jäänud ja mõne mängija jaoks kindlasti väga suure tähtsusega. Vaatame järgi...


Mehed: punkti-teenijaid on olnud kokku 53. Esimene asetus on kindel - selleks on Egert Hütt. Teine-kolmas asetus saab olema Taivo Valduri ja Oliver Võõbuse jaotada. Neljas ja viies hetkel Allain-Marco Anton ja Timo Juursalu. Kokku saab finaali 16 parimat. Esimesed kaks, kes teisel pool piiri, on Andrus Lehismets ja Roger Kaldaru. Voka on nende koduväljak ja viimane etapp Kiviõlis peaks samuti neile sobima väga hästi. Saame näha.

Naised: punkte on teeninud kokku 11 erinevat naist. Finaali saab 4. Koht finaalis olemas Meriliis Uustalul, Anu Normakul ja Aveli Uustalul. Neljas finalist veel lahtine, kuna on juba teada, et hetkel punktitabeli neljas Kelli Vassiljev kindlasti finaalis ei osale. Kes saab neljandaks?

Seeniorid: punkte teeninud tervelt 38 härrat ja finaali saab 12. Esimene asetus on juba kindel, selleks on Janek Võõbus. Suur heitlus saab olema viimaste kohta nimel, kus vahed on väga väiksed. Margus Lepasaar ja Marko Viimsalu hetkel 11-12, aga kohe kannul Tarmo Hütt, Uno Rego ja Margus Teelahk. Väga põnev!


Kogu tabelit näeb SIIT

Finaalid peetakse Mäetagusel ja kuupäevaks 3 september.


Ida-Virumaa Paarismängu meistrivõistlused 2023


Asukoht: Alutaguse

Toimumisaeg: 10 september

Formaat: Modified Best Shot ja Alternate Shot

Divisjonid: Absoluut, seeniorid ja harrastajad.

Registreerimine on avatud. Selle ja muu lisainfo leiab SIIT


Eesti Meistrivõistlused Paarismängus on samuti välja kuulutatud. Toimuma saavad need septembri teises pooles ja asukohaks Viljandimaa. Lisainfot leiab SIIT


Parimat!

77 views
bottom of page