top of page
Search

Ida-Virumaa talvised meistrivõistlused 2023

Pühapäeval, 12.02.2023 toimusid Kiikla discgolfi pargis esimesed Ida-Virumaa talvised meistrivõistlused. Vaatamata vägagi talvistele oludele mängiti korralikke tulemusi, visati kolm hole-in-one ja pargiti lume alla nii mõnigi ketas, mis sinna suuremat sula ootama jäid.

Võistlema tuli kokku 36 mees- ja 3 naismängijat. Kuna meeste osakaal oli niivõrd suur, siis autasustati 6 parimat kohta:

1. Ago Sambla (-18), 2. Jorma Hiisku (-17), 3. Egert Hütt (-17), 4. Kristjan Jaakma (-15), 5. Sven Normak (-10), 6. Ragnar Alt (-9).

Kuna võistlusel osalesid ka mängijad Lääne-Virumaalt, siis nemad medaliarvestusest osa ei võtnud ning esimesteks Ida-Virumaa talviste meistrivõistluste medaliomanikeks said:


Mehed:

  1. Ago Sambla

  2. Egert Hütt

  3. Kristjan Jaakma

Naised:

  1. Anu Normak

  2. Laura Milk

  3. Meriliis Uustalu

Võistluse jooksul selgitati välja ka parim puttija, kelleks osutus Raimond Reiska ning parima tulemuse CTP arvestuses viskas Jorma Hiisku.

Korraldajad tänavad kõiki osalejaid, eriline tänu Helina Meriojale ja Anu Normakule, kes kõikidele osalejatele maitsva supi keetsid ning auhinnalauale lisaauhinnad välja panid.

Kõik tulemused on leitavad https://discgolfmetrix.com/2433931

NB! Eeloleval nädalavahetusel toimuvad Kiiu ja Kõrvemaa discgolfi parkides Eesti talvised meistrivõistlused 2023, kus osalevad ka mitmed Ida-Virumaa kettavõlurid, soovime neile edu ja loodame, et medaleid ka meie mängijatele jagub.






238 views
bottom of page