top of page
Search

Jääkaru aka Polar Bear



Discsport.ee Ida-Virumaa nädalamängude sarja III etapp ja asukohaks Mäetaguse, asetuseks Jääkaru. Tegemist väga mõnusa layoutiga, mis pole kõige raskem, aga põnev sellegi poolest. Tänase mänguringi tegi ekstra põnevaks keerutav tuul. Õnneks vihmamärga ei saadud. Kohal oli lõpuks 44 osalist.


Alutaguse Eagle klubi liige Imre Kurs mõtisklemas rada 18 tiialal,

et kuidas nüüd selle keerutava tuulega toime tulla...


Lendoravate divisjonis oli täna kokku 5 osalist. Parimas täna kahtlust ei olnud.

  1. Maris Lanno +14

Huntide divisjonis oli osalisi 17, mis tähendas, et juhendi järgi said autasustatud 2 parimat. Kui võidumees oli kohe pärast ringi selge, siis teine koht tuli välja selgitada CTP mängus.

  1. Allvar Kruutmann +1

  2. Jüri Kivest +2

Kotkaste divisjoni oli kokku 23 osalist, mis samuti tähendas seda, et autasustatud saavad 2 parimat. Mingit CTPd vaja polnud, kõik oli koheselt selge.

  1. Egert Hütt -6

  2. Sten Tammik -5

Kõik tulemused leiab SIIT

Üldtabeli leiab SIIT

Järgmine etapp juba kahe päeva pärast ja asukohaks Lüganuse vald, Kiviõli Seikluskeskuse discgolf park. Asetuseks White Rabbit. Registreerimine on avatud, leiab selle SIIT


Pildil tänased parimad: Allvar, Sten, Egert, Maris ja Jüri!


Lisaks sellele kõigele on peatselt meie kanti jõudmas EDGL karikasarja etapid. Käimas on juba teine registreerimis voor!


Nii et, kel mahti, siis paneb end kirja. Või aitab korralduses :) Korraldus tiimi juhib Timo Juursalu, kõikidel vabatahtlikel temaga ühendust võtta.


Parimat!


119 views
bottom of page