top of page
Search

Kuninglikul Karul tehti võimas tulemus!

Discsport.ee Ida-Virumaa nädalamängude sarja X etapp peeti Eesti võimsamal väljakul, Mäetaguse Kuninglikul Karul. Ja olud olid samuti "kuninglikud"! Väljak oli super seisus, kuna just nädalavahetusel mängiti seal EDGL PRO karikasarja etapp. Ilm oli samuti super, väike tuule briis küll oli, aga ei miskit hullu. Pigem hea, viis putukad minema...

  • Alutaguse Eagle klubi liige / juhatuse liige Andrus Lehismets draivimas rajal nr 18. Kerge vastu tuul teda ei heidutanud, läks ikkagi ründama, nagu ühele andekale "kotkale" kohale. Vise ise maanduski safe alas, puttis eagle-t, aga kahjuks see sisse seekord ei läinud. Tulemuseks ikkagist ilus birdie!

Tulemused olid samuti "kuninglikud"


Kotkaste divisjonis oli osalisi 19. Võitja poiss oli Egert Hütt, kelle super tulemus -10 tähistab uut Eesti rekordit sel väljakul! Paremini on suutnud ainult Teemu Talikainen Soomest, kes eelmine aasta Alutaguse Openil finaalringil viskas -12. Väga tubli töö igaljuhul! Teine koht oli viigis ja parim selgitati välja CTP-ga rajal nr 1.

  1. Egert Hütt -10

  2. Dan Sööl -3

Huntide divisjonis oli osalisi 14. Autasustatud sai parim ja esikoht läks seekord Lääne-Virumaale.

  1. Oliver Sooväli +3

Lendoravaid oli seekord 5.

  1. Roomet Leinbock +22

Tulemusi näeb SIIT

Uuendatud üldtabeli leiab SIIT

Tänased parimad: Dan, Egert ja Roomet. Oliver oli autasutamise ajaks juba lahkunud...


Järgmine etapp on plaanitud esmaspäevaks, 5 juuniks. Siis minnaks esmakordselt nädalamängude ajaloos Tudulinna, et end proovile panna Raudlind rajal. Kindlasti mängitakse 2x9, äkki isegi 3x9, eks selgub. Kohti võistlusele on 45. Lisainfot leiab SIIT.


Jagame infot ka Kiviõli väljakult. Nimelt on seal see nädalavahetus toimus mägijalgrataste XCO võistlus "Põleva Kivi XCO". See tähendab seda, et väljak on kindlasti pühapäeval 4 juunil harjutamiseks suletud. Laupäeval 3 juunil väljak küll avatud, aga peab arvestame, et liigub palju võistlusega seotud tegelasi (korraldajad, treeninjaid jne).


Ja lõpetuseks on reedel algamas Kõrvemaal "Estonian Open". Võistlusel on osalemas teiste seas ka valitsev maailmameister, kokku 6x meister, Paul McBeth. Samuti on võistlemas ka Egert Hütt! Soovime poisile tarka mängu, soosivat tuult ja palju edu! Läks minna! Lisainfo selle kohta leiab SIIT.


Parimat!


196 views
bottom of page