top of page
Search

Libahundil visati 2 hole-in-one-i!

Discsport.ee Ida-Virumaa nädalamängude XIII etapp toimus Kiiklas. Mängiti Libahunt 12 korvlist asetust ja kaks ringi. Ilm oli väga ilus suvine, kerge briis, putukaid pigem miinimum. Kohal oli 45 discgolfarit.


Enne, kui jõuame tulemuste juurde, siis 2 Rakvere poissi, vennad Hiiskud, said hakkama tubli sooritusega. Jorma pani topsi rajal nr 7 ja Tarmo rajal nr 9! Tasuks mõlemile 46,5 raha. Paljud õnned poisid!


Aga tulemused:

799- divisjoni parim oli Elys Sepp tulemusega -2 (+1 ja -3 ringid) Tubli tüdruk!

899-800 parimad olid Meelis Kriisa ja Hillar Neiland tulemusega -7. Kuna auhinnatud sai vaid esikoht, siis CTP parimaks seekord Meelis. Tubli töö!

900+ tegelasi oli kohal 22, ehk juhendi järgi said auhinnalise koha kaks parimat. Võidumeheks oli kohalik Oliver Võõbus tulemusega -13 (-6 ja -7 ringid), teine Dan Sööl tulemusega -12. Vägev.


Kõik tulemused leiab SIIT

Uuendatud koondtabeli leiab SIIT


Järgmine etapp juba järgmisel kolmapäeval ja mängukohaks jälle Mäetaguse, aga täiesti uue tutika layoutiga. Nimelt mängitakse Punane Panda asetust. Minge trenni, proovige järgi ja nimi kirja, kui registreerimine avatakse!


Ahjaa, edu kõigile, kes nädalavahetuseks Viljandimaale minemas ja Eesti Harrastajate Meistrivõistlustel osalemas! Olgu alaraud teiega!




219 views
bottom of page