top of page
Search

Märg nädalamäng Nõmmel ja Ida-Viru koondis

Discsport.ee Ida-Virumaa nädalamängude XXII etapp ja asukohaks teistkordselt see hooaeg Kohtla-Nõmme. Väljak super heas korras, osalejaid 45st 37, aga ilm kehva. Vihma hakkas sadama vahetult enne starti ja sadu kestis kõik 3 ringi. No mis sa teed, vahest on nii...


Lendoravad divisjonis oli osalejaid seekord 4 ja kolme viskelise eduga võttis võidu Tenno.

  1. Tenno Pajur +7

Hundid divisjonis oli osalisi 16 ja head minekut näitasid seeniorid.

  1. Meelis Mändla -11

  2. Uno Rego -7

Kotkad divisjonis osalisi 17. Kohal polnud sarja kokkuvõtte esi nelikut (ei Egert, Taivo, Oliver ega Timo), seega teistel poistel palju suuremad võidu võimalused. Võidumeheks viskas end Karl!

  1. Karl Pill -14

  2. Jorma Hiisku -12

Mängus visati kaks Hole-in-one-i. Autoriteks Markus Laanemets (rada 1) ja Jordan Puur (rada 9). Tasuks mõlemile soliidsed 88 üürot! Tubli töö!


Kõik tulemused leiab SIIT

Koondtabelit näeb SIIT

Järgmine etapp tuleval kolmapäeval ja asukohaks Iisaku Lendorav. Infot leiab SIIT

Lõpuks tuli kerge päike ka välja. Narrimiseks või nii... Aga pildil parimad:

Karl, Tenno, Markus, Jordan, Uno, Meelis ja Jorma.



Kui järgmine nädal on meil suur Alutaguse Openi nädal, siis kätte hakkab jõudma ka Virumaa Meistrivõistluste aeg. Discgolfi väljak Ojasaarel on põhimõtteliselt püsti, nipet-näpet veel teha. Radade kaardid ja 10m ringid jne. Aga harjutamas saab alates 05. augustist juba käia. Kõik lisainfo leitav FB / Virumaa Discgolf. Aga suures pildis süsteemid (mängutasud jne) samad, mis eelmine aasta. Väljaku asetus ise pea täielikult uus loomulikult. Eelmise aastaga võrreldes ainult 2 sama rada.

Tulemas seal mitu-mitu võistlust, milledest suurim ja tähtsaim meie jaoks kindlasti Virumaa Meistrivõistlused 20 august. Kapten Kristjan Jaakma ja abikapten Sven Paist on viimasel ajal tegelenud pinksalt võistkonna kokku panekuga. Ja kus see oli ikka raske see aasta. Oli ka mõningasi ära ütlemisi kandidaatide poolt (no arusaadav ja ei miskit uut) ja kahjuks oli ka vigastuse tõttu loobujaid. Aga kokku sai tiim pandud ning selline see on:

FPO: Külli Stroo, Anu Normak ja Meriliis Uustalu.

MJ18: Roomet Leinbock, Raimo Reiska, Jordan Puur ja Joonas Puur.

MP50: Ago Sambla, Janek Võõbus, Üllar Rego, Marko Viimsalu, Margus Teelahk ja Hillar Neiland.

MP40: Raimond Reiska, Ringo Krilovs, Sven Paist, Jaak Kivend, Venno Jaakma, Tarmo Hütt ja Vilmar Veevo.

MPO: Kristen Milk, Raido Mednis, Martin Aul, Taivo Valdur, Indrek Harlamov, Allain-Marco Anton, Danny-Rocco Anton, Timo Juursalu, Hristo Neiland, Sven Normak, Jarko Kool, Mait Kool, Karl Pill, Markus Laanemets, Taivo Pällo, Romel Lille, Joonas Sillat, Rainer Heinsar, Egert Hütt, Oliver Võõbus, Kristo Kesler, Tarvo Leesik, Jüri Kivest, Erki Luik ja Oliver Raik.

Selline see valik seekord sai. Õnneks on meil veel palju häid mängijaid, keda vajadusel koondisesse lisada. Kapten Jaakma on täielikult võidu peal väljas. Ja mitte ainult võit, vaid täielik domineerimine!


164 views
bottom of page