top of page
Search

Nädalamängude sari hakkab lõppema

Updated: Aug 30, 2022

DiscSport.ee Ida-Virumaa nädalamängude sarja viimane etapp enne finaale ongi kätte jõudmas. Heidame kerge pilgu üldseisule:


Naised: finaali pääseb 4 naist. Kindlasti on koha endale lunastanud Elys ja Meriliis. Kes saavad olema kolmas ja neljas? Kelli, Anu ja Külli vahe on ainult 4 punkti! Võiks ju eeldada, et Virumaa meister Külli paneb oma paremuse maksma ja tagab finaalis koha, aga... Anu ja Kelli vastu nii lihtsalt ka ei saa. Kolmapäeval mängitakse Alutagusel ja ilmateade lubab päris märga ilma. Täielik loterii.


M40: 8 saab finaali. Kindel on see, esimese asetuse saab omale Vaiko Järvi. Võtnud ta max punktid 12. etapil! Ago kindel teine, Raimond, Rein kohe järel. Kõige napimalt esi-kaheksast väljas hetkel Hillar ja Sven. 1 punkt neil ainult vahet. 9 koht oleks väga hea, sest esi-kaheksa seast võib tulla ära kukkujaid, kes finaalis ei osale.


Mehed: Finaali saab 16 parimat. Miskit pole selge. Esimese asetuse eest hakkavad võitlema Jarko ja Oliver. See selleks. Põnevam saab olema nendel, kes hetkel kohtadel 17-25. Teada on, et 16 parimast mitu mängijat finaalis kindlasti ei osale tänu erinevatele probleemidele/kohustustele, siis kes oleks järgmised? Ehk iga punkt, iga vise mis Pannikal kolmapäeval tehakse, saab olema väga tähtis. Jüri, Roger, Sander, Romel jne jne, variante on palju.


Koondtabeli leiab SIIT


Kolmapäevase mängu leib SIIT




32 views
bottom of page