top of page
Search

Nädalamängude sarja meistrid on selgunud!


Discsport.ee Ida-Virumaa nädalamängude sari 2023 on oma lõpplahenduse saanud. Kuida see seekord lõppes? Vaatame järgi:


Etapp XVI ja asukohaks Voka discgolfpark. Mäng pidi algselt olema esmaspäeval, aga kuna oli kehva ilm, siis korraldajad lükkasid mängu teisipäevale. Ainuõige otsus, kuna teisipäevane ilm oli väga ilus. Mängiti 2x9 ja kohal oli kokku 31 osalist!

Voka parimad: Sander Aavere, Karl Pill, Kristjan Jaakma ja Külli Stroo! Tulemusi näeb SIIT


Etapp XVII, asukohaks Kiviõli Seikluskeskuse discgolf park ja asetuseks Black Rabbit. Ilm oli mõnus, kerge tuul lisas põnevust. Mängijaid kokku 37.

Kiviõli parimad: Egert Hütt, Meriliis Uustalu, Joonas Puur ja -9 visanud Allain-Marco Anton. Tulemusi näeb SIIT


Sellega saigi läbi põhiturniir. Oli igati edukas. Kokku 27 etappi! Mängiti pea kõikides Ida-Virumaa disciparkides: Mäetagusel 6 korda, Alutagusel 5 korda, Kiviõlis 3, Iisakus Kiiklas Vaiklas Kohtla-Nõmmel ja Vokas 2 korda ning korra käidi ka Karjamaal ja Tudulinnas. Lisaks oli 1 etapp Ojasaarel. Ei jõudnud me see aasta Kuremäele. Äkki järgmine aasta. Kokku osalisi kõikide etappide peale 1100. Hole-in-one vistati 10 korda.


Finaalid Mäetagusel.


Finaalidesse said 16 parimat meest, 12 parimat seeniorit ja 3 parimat naist.


Naiste finaalis võttis võidu Külli Stroo! Teise koha sai Anu Normak ja kolmas oli Meriliis Uustalu.

Hooaja kolm parimat naist: Anu, Külli ja Meriliis. Naised said auhinnaks lisaks väljamaksetele Lone Star Disc Jackrabbit putterid. Tahad endale ka? Võta meiega ühendust!


Seeniorite eelringides oli 4 kolmest gruppi, milledest igast parim sai superfinaali. Finaali said esimene asetus Janek Võõbus, kolmas asetus Üllar Rego, neljas asetus Ago Sambla ja mõneti üllatuslikult seitsmes asetus Ringo Krilovs, kes suutis finaali ukse taha jätta teise asetuse Raimond Reiska!

Superfinaal oli väga tasavägine ja mängu lõpuks olid 3 parimat viigis! Playoffis krooniti uueks meistriks Ringo Krilovs! Tubli töö Ringo! Eelmine aasta kolmas, seekord esimene!

Superfinaali parimad: 2. koht Ago, 1. koht Ringo, 3. koht Janek ja 4. koht Ãœllar!


Meeste eelringides oli 4 neljast gruppi, kust parimad läksid Superfinaali ja teised kohad b-finaali.

Grupp 1 koosnes: Egert (1 asetus), Danny (8), valitsev meister Markus ja viimasel hetkel peale saanud Allvar (16). Parim oli Egert ja b-finaali sai Danny.

Grupp 2 koosnes: Taivo (2), Sten (7), Jarko (10) ja Hristo (15). Tegemist oli kindlasti nn "surmagrupiga" ja see saigi teisena asetatud Taivole saatuslikuks. Mängu käima ei saanud ja välja langemini oli kerge tulema. Sama juhtus Hristoga. Superfinaali Sten ja b-finaali Jarko.

Grupp 3 koosnes: Oliver (3), Jüri (6), Andrus (11) ja Tarmo (14). Siin võttis kindla võidu kogenuim mängumees ehk Andrus. Oliver lohutuseks b-finaali.

Grupp 4 koosnes: Allain-Marco (4), Karl (5), Sven (12) ja Mario (13). Kahes parimas küsimust polnud: Superfinaali siit Marks ja b-finaali Karl.


B-Finaal: Miks üldse b-finaali vaja oli? Et välja selgitada 5 ja 6 koht. Parimat mängu näitasid Oliver ja Danny. Lõpuks olidki poisid täitsa viigis, tuli kasutada playoffi. Viienda koha saavutas Danny, kuues Oliver, seitsmes Karl ja kaheksas Jarko.


A-Finaal: Kõige paremini alustas Allain-Marco, kes kahe raja järel oli liider. Siis aga hakkas punkte teenima Sten. Esimese ringi järel oli tal punkte juba 18. Teine ring muutusi ei toonud ja see aastaseks meistriks krooniti Sten Tammik! Kokku punkte 34! Hästi tehtud tubli töö!


Tulemusi näeb SIIT

Superfinaali teisest ringist tehti FB live. Leiab selle Alutaguse Eagle lehelt.

2023 parimad: 2. koht Allain-Marco Anton, 1. koht Sten Tammik, 3.koht Egert Hütt, 4. koht Andrus Lehismets, 5. koht Danny-Rocco Anton ja 6. koht Oliver Võõbus!


Korraldajad tänavad kõiki osalejaid, kõiki radade meistreid ja Discsport.ee tiimi väga hea koostöö eest! Tõesti oli mega äge hooaeg. Äkki järgmine aasta teeme seda jälle?


Järgmine üritus on Ida-Virumaa paarismängu meistrivõistlused. Lisainfot leiab SIIT


Parimat!


127 views
bottom of page