top of page
Search

Presidendi triumf Hõbeforellil

Discsport.ee Ida-Virumaa nädalamängude sari ja etapp XIX. Asukohaks oli väga mõnus Vaikla Puhketalu ja asetuseks Hõbeforell. Ilm oli vägagi suvine. Vihmamärga ka õnneks ei saanud. Aga veemärga said nii mõnigi, kuna päris mitu viset maandus kas ojas või tiigis :) Kohal oli kokku 36 osalist.

Alutaguse Eagle liige ja valitsev nädalamängude meister Markus Laanemets tegemas avadraivi rajal nr 17. Küll on äge see 105m pikkune rada. Kahjuks too eestkäega teele saadetud Champion Wraith jäi ikkagi veidi liiga kangeks ja maandus vees. Õnneks piisavalt lähedal kaldale ning ketas jõudis ilusti tagasi Markuse discikotti.


Aga mis siis korda saadeti? Teeme kerge ülevaate.


Lendoravad: kohal oli kokku 8 osalist ja asutasustatud sai parim. Parimas täna kahtlust polnud.

  1. Robert Juuse -2

Hundid: osalisi 11 ja autasu samuti parimale. Ja parimaks seekord kindlalt Mario!

  1. Mario Kirsimaa -6

Kotkad: kokku osalisi 17 ja autasud kahele parimale. Mängu lõpuks oligi täpselt selline seis, et õhtu 2 parimat olid omavahel viigis. Vaja oli playoffi. CTP mängiti rajal nr 1.

  1. Timo Juursalu -10

  2. Egert Hütt -10

Tulemused leiab SIIT

Hooaja üldtabelit näeb SIIT

EDGL-i ja Alutaguse Eagle disciklubi presidendil Timo Juursalul etapivõitu sel hooajal veel polnud. Esimese võidu tõi "Küpsis" ehk Cookie.

Pildil parimad: Robert, Mario, Egert ja Timo.


Järgmine nädal kolmapäeval etapp XX ja asukohaks Mäetaguse. Mõõtu hakatakse võtma Kuningliku Karuga! Lisainfot leiab SIIT


Nädalavahetusel saavad Ida-Virumaal (Alutaguse-Mäetaguse-Iisaku) toimuma Wienerberger Eesti Juunioride, Seenioride ja Harrastajate Meistrivõistlused discgolfis 2023. Kogu info selle ürituse kohta leiab SIIT.


Parimat!

118 views
bottom of page