top of page
Search

Spordiaasta Tähed 2023


Eesti Olümpiakomitee 100. aastapäeval peetud pidulikul auhinnagalal  „Spordiaasta Tähed 2023“ Alexela kontserdimajas kuulutati aasta sportlase auhinna laureaatideks kümnevõistleja Karel Tilga ja Ida-Virumaalt pärit ujuja Eneli Jefimova, aasta treeneri võitis Jefimova juhendaja Henry Hein ning aasta võistkonna võitis Hõbeliiga võitnud võrkpallinaiskond. Lisaks parimatele edastame omalt poolt suured õnnitlused ka Kristin Tattarile, kes parima naissportlase valimisel saavutas võimsa teise koha! Palju palju õnne Kristin, sa oled väga tubli ja suureks eeskujuks kõigile discgolfaritele!


Pidulikul auhinnagalal kuulutati välja ka Eesti Kultuurkapitali kehakultuuri- ja spordi sihtkapitali 2023. aasta aastapreemiate laureaadid. Aastapreemia pälvisid seitse spordivaldkonnas tegutsevat inimest ja organisatsiooni, milledest üheks oli Eesti Discgolfi Liit! Väga võimas!


Auhinnagalal tunnustati ka parimaid spordiklubisid, kelle valisid välja maakondlikud spordiliidud. Ida-Virumaa parimaks spordiklubiks valiti meie oma MTÜ Alutaguse Eagle! Palju õnne kõigile Ida-Virumaa discgolfaritele ja Eagle klubi liikmetele. Suurimad õnnitlused muidugi klubi presidendile Timo Juursalule ning juhatuse liikmetele Hristo Neilandile ja Andrus Lehismetsale, kes kõik klubi juhtkonnas läbi ajaloo suurimat rolli on täitnud! Suurepärane töö ja tunnustus! Sama hooga edasi!


EOK ametlikku artiklit ürituse kohta saab lugeda SIIT


EOK presidendi Urmas Sõõrumaa allkirjaga aukirja käis galal vastuvõtmas klubi ja maakonna kapten Kristjan Jaakma. Aukiri ise läheb üles meie "Mekasse", Alutaguse Puhke- ja spordikeskusesse!

Nüüd vaja saada sinna kõrvale Virulaste Vägev karikas!



TRILOBIIT


Alutaguse Eagle annab teada, et oleme valmis saanud uue disciväljakuga meie maakonnas! Kohtla-Järve Trilobiit nimeline väljak on tõsiasi! Linna keskel ilusas rahvapargis asuv väljak on 18 korviline ja par 57. Sobib väga hästi alustavale mängijale, aga kohe kindlasti ei jäta külmaks ka osavamaid discgolfareid. Mine ja proovi järgi. Metrixis ka ilusti olemas ja leiab selle SIIT


Trilobiit väljakul on plaanis teha 2024 Ida-Virumaa talvised meistrivõistlused. Need saavad toimuma veebruari keskel. Samuti plaanime teha palju demo üritusi, võistlusi jms mis edendaks Kohtla-Järve disci kultuuri.


Soovime kõigile väga ägedat aastavahetust ja veel paremat uut!

Alutaguse Eagle juhatus

67 views
bottom of page