top of page
Search

Sügis hooaeg on alanud

Kui discgolf on pigem suvine ala, siis tegelikult mängitakse seda mängu iga ilmaga igal aastajal. Sügiseti kaasaarvatud. Puudelt kukkunud lehed vahest muudavad tiialad libedamaks, vihmamärg ka eriti kasuks ei tule, aga omajagu põnevust lisab igaljuhul. Aga mis meil ja mujal sügisel plaanis? Teeme kerge ülevaate:


Eesti discgolfis on vara-sügis tavaliselt paarismängu aeg. Nii on ka seekord. Juba sel nädalavahetusel selguvad Eesti Paarismängu meistrid 2023 aastal. Võistlused peetakse Viljandimaal ja parkideks Viljandi Rotary, Saarepeedi ja Holstre-Polli.

Mulgimaale on minemas ka mitu Alutaguse Eagle discgolfi klubi liiget. Näiteks MPO divisjonis lähevad lahingusse Kristen Milk / Raido Mednis ja Hristo Neiland koos just värskelt maakonna meistriks tulnud Timo Juursaluga. Eks ole näha, kas Timol tõesti vorm väga hea või saame ikkagi järeldada, et maakonna meistritiitel tuli tänu Egert Hüttile... :) Rääkidest Egertist, ehk teisest maakonna meistrist, siis Viljandimaal on temagi. Nimelt juuniorite divisjonis MJ18 ja kaaslaseks loomulikult Oliver Võõbus. Neli paari seal meistritiitli peale mängima läheb ja pigem favoriidi koorem meie poistel ole. Saame näha, kas tuleb medal ja miks mitte just see kirkaim. Hoiame pöialt! Lisaks oleme loomulikult esindatud ka Pro Master 50+ divisjonis. Lahingusse on minemas Hillar Neiland / Margus Teelahk ja reitingu järgi esimese asetusega Ago Sambla / Janek Võõbus! Pro Master 40 divisjonis on võistlemas Kristjan Solodov, kelle paariliseks Tanel Viirmann. Lisaks kõigile meie klubi liikmetele on seal osalemas palju meie klubi häid sõpru (Margus Lepasaar, Martin Aul, Ragnar Alt, Martin Laanemets, vennad Hiiskud Rakverest jne jne) Soovime kõigile palju edu!

Võistlus ise jälgitav DGMTRX-st. Lingi leiab SIIT.


Ida-Virumaa discgolfi sügishooaja märksõnaks on valdade meistrivõistlused. Esimene meister selgub Lüganuse vallas. Nimelt 30 september saab toimuma võistlus nimega "Taker Trailers esitleb: Lüganuse Valla meistrivõistlused discgolfis 2023". Medalid jagatakse välja viies erinevas divisjonis (mehed, naised, mees-seeniorid, poisid ja tüdrukud). Lisaks on veel alustavate mängijate divisjon (mtrx kuni 700). Peakorraldaja Karl Pill mainib omalt poolt ka selle ära, et võistlused on lahtised, ehk need kellel vallaga minevikust ega olevikust seost pole saavad ikka osaleda nn. open divisjonis. Võistluse peasponsoriks on kohalik ettevõte Taker Trailers ja teada on, et auhinnakotid tulevad väga tuusad! Tasub tulla. Uuri lisa SIIT.

Poster: Indrek Iho


Alutaguse valla esimesed meistrid aastal 2023 selguvad paarismängus. Kuupäevaks 1 oktoober ja asukohaks Iisaku Lendorav. Registeerimine on avatud ja lisainfot leiab SIIT.

Alutaguse valla üksikmängu meistrid selguvad see-aasta Kiiklas. Kuupäevaks 8 oktoober. Registreerimise ja muu info leiab SIIT.


Kindlasti saab välja selgitatud ka Toila valla meistrid, aga praegu väljakuulutada seda veel ei saa. Täpsustamisel või nii...


Alutaguse Eagle klubi meistrivõistlused saavad toimuma 4. november ja asukohaks Pannikas ehk Alutaguse puhke- ja spordikeskus. Täpselt nii nagu meil traditsiooniks on olnud.


Ja kindlasti mahub sügisesse mõni üllatus-võistlus. Mõni ehk juba kuulnud miskit 7 oktoober toimuvast Kohtla-Järve Openist? Igaljuhul miskit sellist meil mõtteis mõlgub ja ehk juba väga varsti saame jagada selle kohta lisainfot.


Toredat sügist kõigile!

68 views
bottom of page