top of page
Search

Talvised Eesti Meistrivõistlused / Alutaguse Open 2024

Coolbet Eesti Talvised Meistrivõistlused Discgolfis 2024 saavad alguse sel nädalavahetusel. Võistlused saavad toimuma 23-25 veebruar (PRO) ja 2-3 märts (juuniorid ja AM). Võistluspaigaks Maardu discgolfipark.

Mõlemal nädalavahetusel on võistlustuled palju Ida-Virumaa ja Alutaguse Eagle discgolfareid. Teeme väikse ülevaate:

PRO Open divisjonis on võistlemas Ida-Virumaa meistrivõistluste kuld ja hõbe: Egert Hütt ja Allain-Marco Anton. Stardiajad esimesel päeval vastavalt 12:00 ja 11:40. Mõlemad poisid on Maardus trennis käinud ja võistluseks valmis! Edu poisid!

PRO Master 40+ divisjonis asuvad võistlustulle Ida-Virumaa talviste hõbe Raimond Reiska ja pronks Rein Viiol. Tegemist väga kogenud mängumeestega ja kindlasti on nad väljakutseks valmis. Edu!

PRO Master 50+ divisjonis on osalemas 3 Eagle liiget: maakonna meistrivõistluste pronks Ago Sambla, kõikide lemmik Margus Teelahk ja Lüganuse odavõlur Üllar Rego. Üllar talviti väga palju ei mängi, ei ole kordagi Maarduski käinud, aga lubas minna nautima ja annab endast igaljuhul parima. Ago ja Margus on Maardus trennis käinud ja võistluseks igati valmis. Edu härrad!

Võistlust saab jälgida metrixist. Siin on LINK



Baltic Discgolf Championships sponsored by Innova Champion Disc (LINK) ehk meiekeeli Alutaguse Open saab toimuma 9-11 august. Võistlus on osa DGPT Silver series sarjast, aga kuna tegemist on sarja viimase etapiga, siis DiscGolfProTour arvestuses antakse välja topelt punktid, mis teeb sellest võistlused võrdvaäärse DGPT etapiga! Päris lahe ju!

MPO ja FPO mängivad Mäetagusel. Kõik teised divisjonid (kokku lausa 16!) hakkavad vallutama teisi Ida-Virumaa disciparke: Alutaguse, Iisaku, Kohtla-Järve ja Kiviõli.

Miks me seda infot praegu veebruaris jagame? Põhjuseks on see, et registreerimised kõikidesse divisjonidesse on juba avatud!

MPO ja FPO: LINK

Kõik teised divisjonid: LINK

Uurige järgi kus mis millal ja pange end kirja. Kohtade arv on piiratud!


Võistlusel on juba kirjas nii mõnigi väga tuntud mängija: Daniel Davidsson, Silver Lätt, Morten Brenna jne jne ja FPOs Heidi Laine, Rachel Turton, Kristi Unt jne jne!

Parimatele on pääsmed discgolfi hooaja suurimale võistlusele: USDGC-le!


75 views
bottom of page