top of page
Search

Toimusid 2023 aasta Ida-Virumaa viimased talvehooaja etapid, ees ootavad talvised meistrivõistlused.

25. november, Mäetaguse Karu Kuninganna, Ida-Virumaa talvehooaja 3. etapp.

Ilm on meeldivalt talvine, lund küll on, aga mitte nii palju, et kettad kaduma hakkaksid. Avatud on neli divisjoni, nende võitjad teie ees:

Divisjon 1 - Egert Hütt, tulemuseks 0

Divisjon 2 - Allar Rump, tulemuseks +1

Divisjon 3 - Uno Rego, tulemuseks +8

Divisjon 4 - Sven Lilleväli, tulemuseks +36

Võistlustel võeti 1 eagle Egerti poolt korvil 11, kõige raskemaks osutus korv 3, kus parimal juhul tuldi maha OB 12 tulemusega. Õnneks ei lasknud võistleja ennast sellest häirida ning võitis lõpuks ka enda divisjoni! CTP parimaks osutus Joonas Puur ning Pargi keskuse eriauhinna võitis Imre Kurs.



Järgmiseks etapiks suunduti Kiiklasse, kus 16. detsembril selgusid Libahundi rajal 2023 aasta viimase Ida-Virumaa talvehooaja etapi parimad. Kuna eelnevatel nädalatel oli talv korralikult enda iseloomu näidanud, siis kõige lihtsam kohati põlvini lumes mängida just ei olnud. Divisjone avati küll vaid kaks, kuid auhinnalisi kohti oli kolm ning mängiti 2 ringi:

Divisjon 1 - Egert Hütt, tulemusega -12

Divisjon 2 - Roger Kaldaru, tulemusega -5 ning Hillar Neiland, tulemusega 0

Märkimist väärib Egerti puupõrkega visatud hole-in-one korvil 5, kellel huvi on, siis antud vise võetakse pulkadeks lahti messengeris, Alutaguse Eagle jututuppa postitatud videos.

Põnevaid asju juhtus veel ja kus siis mujal, kui rajal number 10... - kogu seltskonna peale 0 birdiet ning 2 lost disci.



Mõne sõnaga ka lähemast tulevikust - 23-25 veebruaril toimuvad Eesti Talvised Meistrivõistlused ning vahetult enne seda toimuvad sarnaselt 2023 aastale Ida-Virumaa talvised meistrivõistlused! Toimuvad need 11. veebruaril, värskelt valmivas Kohtla-Järve Trilobiit rajal. Kindlasti jätkame ka 2024 esimesel poolel off-seasoniga, kuid hetkel on antud võistlusel väike paus ning jätkame siis, kui lume- ja ilmaolud mõistlikumaks muutuvad.

92 views
bottom of page