top of page
Search

Trilobiit X Virumaa Karikasari

Discsport.ee Ida-Virumaa nädalamängude sari jõudis esmakordselt Kohtla-Järvele! Sarja IV etapp mängiti ideaal tingimustes: ilm mõnusalt kevadine, muru madal ja null putukat. Kohal oli 44 osalist.

Alutaguse Eagle liige Rein Viiol proovimas lahendada Trilobiidi üht raskemat rada, rada nr 6. Seekord birdiet ei saanud, aga par sobis kah.


Lendoravad: osalisi kokku 10 ning parimaid lennujooni näitas Tanel Laudma. Tema võidu tulemuseks +1, millega edestas teisi vähemalt nelja viskega!


Jänesed: osalisi kokku samuti 10 ning parimaks jällegi Anu Normak! Anu on naiste arvestuses see hooaeg jätkamas täiseduga, sest parim olnud ta kõigil neljal etapil. Võidu tulemus -5 oli tervelt 3 viset parem, kui järgmistel! Super Anu!


Hundid: osalisi kokku 13 ja võidumeheks Janek Võõbus. 10 birdiet ja 1 bogey tegid kogenud mängumehe võidu tulemuseks -9 ning sellega edestas ta Üllarit kahe viskega. Teised jäid juba kaugemale...


Kotkad: osalisi kokku 11 ja võit otsustati kahe kange vahel. Taivo Valduri -11 (bogey vaba) on küll super tulemus, aga Egert Hütt´i -12 (ühe bogeyga!) on veel parem. Hästi Egert!

Kohtla-Järve etapid parimad: Egert, Anu, Janek ja Tanel.


Kõik tulemused leiab SIIT

Sarja üldtabelit näeb SIIT

Järgmine etapp juba esmaspäeval ja asukohaks Kohtla-Nõmme. Mängitakse 3x9 korvi ja peale mahub 45 osalist. Kolmapäeval 15.05 lähme Alutagusele.


Virumaa Karikasari 2024:


Karikasarja teine hooaeg algab sealt, kus esimene lõppes: Kiviõlist. 11 mai saab seal toimuma esimene etapp ja mängitakse 2x18 Black Rabbit asetusel. Võistlus divisjone kokku 6: MPO FPO MJ18 MP40 MP50 ja MA3. Vali enda sobiv ja pane end kirja. Lisainfot leiab SIIT


Kiviõli etapile aitavad kaasa Wienerberger, Kiviõli Seikluskeskus ja sarja suursponsor Rademar.




106 views
bottom of page