top of page
Search

Tuuline Tuhamägi

DiscSport.ee Ida-Virumaa 2022 hooaja nädalamängude järjekorras juba 10. etapp toimus Kiviõli Seikluskeskuse Discgolf pargis, Musta Jänese rajal, kus vali tuul murdis nii mõnegi visa mängumehe. Algselt plaanitud Kuremäe rajal me seekord kahjuks mängida ei saanud, kohalik mõmmi pere ei lubanud.

Aga mängust. Kohal oli 46 discgolfarit. Nagu eelpool mainitud, siis olud olid vägagi tuulised. Eriti just lagedatel radadel. Samas vaadates statistikat, siis vähemalt 1 birdie sai võetud igal rajal! Vägev!

Edasijõudnute klassi võitis tulemusega -3 Jarko Kool. Sellega kindlustas ta oma edu seisu ka kokkuvõttes. Teine auhinnaline koht läks värskele Latitude Fest võitjale Janek Võõbusele (+1).

Harrastajates oli kõige tublim Danny Anton tulemusega +1. Tublilt mängis ka Erki Luik, saades tulemusega +2 teise koha.

Alustajates näitas kõigile koha kätte meister Margus Teelahk. Tema tubli tulemus +11 oli tervelt 4 viset parem, kui järgmisel!

Kõiki tulemusi saab uurida järgmise lingi kaudu: https://discgolfmetrix.com/2177932


Pärast kümmet etappi olemegi jõudnud oma sarjaga täpselt poole peale. Teeme väikse vahe kokkuvõtte:

Meeste arvestuses pääseb finaali 16 parimat. Hetkel liider Jarko Kool (90 punkti), teine Taivo Valdur (67) ja kolmas Oliver Võõbus (57). Kui neil kolmel mainitud mängumehel on juba suht kindel edasipääs finaali, siis järgnevate vahel käib väga tihe rebimine. Eriti just viimastel finaali kohtadele!

Seeniorite arvestuses parim hetkel Vaiko Järvi (84), kes vastavas arvestuses võitnud pooled (5) etapid! Teine hetkel Ago Sambla (74) ja kolmas Rein Viiol (64). Finaali pääseb 8 parimat.

Naiste arvestuses hetkel liider Anu Normak 94 punktiga, teine Elys Sepp (89) ja kolmas Kelli Vassiljev (80). Naiste finaal koosneb neljast mängijast.


Järgmine etapp saab olema Alutagusel, väljakuks Blue Eagle 27! Hole-in-one pot saab olema 369 + etapil osalejad! Mängima mahub (ainult) 135, ehk kui regamine lahti läheb, siis olge kärmed:)




113 views
bottom of page