top of page
Search

Ülevaade Eesti Paarismeistrivõistlustest

Eesti Paarismeistrivõistlused discgolfis on praeguseks hetkeks ajalugu ja vaatamegi nüüd korra sinna tagasi. Alustame ikka heade uudistega - nimelt tulid MJ18 divisjonis võistelnud Egert Hütt ja Oliver Võõbus kindlalt Eesti Meistriteks. Palju õnne neile! Kes soovib täpsemat ülevaadet poiste võistlusest, siis soovitame lugeda Egerti Facebooki postitust, seal on kõik kenasti välja toodud.

Seekord jäi see ka ainsaks medaliks, mida meie klubiliikmed võitsid, hea võimalus medalit võtta oli ka MP50 divisjonis mänginud paaril Ago Sambla / Janek Võõbus, kes asusid enne viimast ringi liidrikohal kuid ebaõnnestunud viimane ring kukutas nad napilt medalilt välja, tulemuseks neljas koht. Iseenesest olid tublid kõik, kes kohale sõitsid ja võistlusest osa võtsid, sest selline kogemus kulub tulevikus kindlasti marjaks ära.

Timo Juursalu: See kümnenda raja 7 (par 3) jääb ikka pikaks ajaks meelde.

MPO divisjonis oli võistlustules seekord kaks meie klubi paari, kuid kahjuks jäi seekord laeks 34. koht Timo Juursalu ja Hristo Neiland poolt. Enne viimast ringi oldi küll veel top 10 piirimail, kuid siingi sai saatuslikuks just viimane ring. Mis seal ikka, nüüd on aasta aega trenni tegemiseks ja järgmistel eestikatel sihime loodetavasti juba kõrgemaid kohti.

Kõiki tulemusi saab vaadata SIIT.

Meeldetuletuseks veel niipalju, et juba õige pea, 7. oktoobril toimub esmakordselt Kohtla-Järve Open, registreerimine sinna on juba avatud: https://discgolfmetrix.com/2764432


89 views
bottom of page